БЛОГ

Ски комлекс Банско

Спа комплекс Катарино

Къде сме ние

Разгледай още:

Вилата е на два етажа и разполага с две спални – едната с две легла, другата с три; на всеки етаж има баня с тоалетна. На разположение на гостите е кухня, снабдена с хладилник, готварска печка и всичко необходимо за готвене. Специално за Вас домакините могат да приготвят по поръчка местни и празнични специалитети като Разложка капама, Печено агънце и други. Гостите на вилата могат да си наемат велосипед на цена от 10 лв за цял ден. От откритата чешма във вилата можете да пиете истинска изворна вода. Допълнително има голям разгъваем диван, с което капацитетът на вилата става 7 човека.

За своя празник посетителите могат да изберат уютната механа с камина или откритата трапезария с голямо барбекю. Вилата предлага сателитна телевизия, аудиосистема, книги, списания, карти за игра и други. Отоплява се с локално парно и е с много добра изолация. Има място за паркиране на два автомобила.

Вилата разполага с градина и уютен детски кът включващ детски парзалки, люлка за двор и надуваем батут. Това гарантира забавление за децата през прекрасните лентни дни.