БЛОГ

Ски комлекс Банско

Спа комплекс Катарино

Къде сме ние

Ваканция – всичко от което имате нужда през септември

Месец септември е повече от прекрасен, особено ако си дадете малка почивка и оползотворите всяка една минута от свободното си време, но не в стоене у дома, а в разходки, спорт и забавления. Ако идеята да си прекарате страхотно извън къщи и да се възнаградите с една кратка ваканция в началото на есента е по вкуса ви, можете още сега да проучите новите оферти за септемврийски празници в България. Сигурни сме, че щом чуете за дестинации като Банско, Велинград, Разлог, Огняново, Сандански и Хисаря ще стегнете куфарите моментално.

Има достатъчно оферти за септемврийски празници 2017 както в планинските курорти, където можете да се насладите на красива природа, пъстра есен и много емоции, или да се озовете на морския бряг, въпреки че лятото вече е към края си.

Около националните празници 6-ти и 22-ри септември, можете да посетите някой от красивите български градове, където не само ще си починете, но и ще се потопите в автентичната атмосфера на България и ще посрещнете тези значими празници на най-подходящото място за това.

Голямото предимство на това, да се възползвате от оферти за септемврийски празници през 2017, е че времето през месец септември е значително по-меко, не се очакват дъждове, бури и резки промени на температурите, а планините ви очакват с достатъчно слънце и цвят.

Разбира се, въпреки че повечето от нас все още копнеят за по-топлото време и си мечтаят за дълго лятото, трябва да се има предвид, че винаги може да има изненади и да съобразим избора на дрехи с това.

Пригответе си сака и не се колебайте да смените обстановката, особено ако не сте си позволявали да попътувате скоро. Подобна почивка през септември 2017 ще ви освежи и зареди за седмици напред. Няма да се учудим, ако след това заявите, че точно от нещо подобно сте имали нужда.

Дали ще се отправите към по-близка или по-отдалечена дестинация през идните септемврийски празници, може да зависи от времето, парите и вашата нагласа. Сайтът с оферти за почивки Onfire.bg ви съветва да послушате сърцето си и просто да разнообразите ежедневието си. Животът е прекалено кратък, за да стоите у дома. Обикновено накрая се оказва, че кратката ваканция е свършила като един миг, а вие нищо особено не сте направили и не сте усетили, че сте били в почивка.